Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Subtotaal: € 0,00

Meer Views

94058-Eglo

Eglo – Fueva 1

Eglo | 94058 | Inbouwlamp
Normale levertijd: 2-5 werkdagen
De Eglo – Fueva 1 is een van de vele Eglo lampen die online lampen winkel aanbiedt. Artikel 94058 van Eglo heeft onderstaande kenmerken:

LED
Niet Dimbaar
Wit
Lichtbron meegeleverd
Bekijk alle specificaties van de Eglo – Fueva 1.

De volledige serie Eglo – Fueva 1 vindt u verder onderaan de pagina. Indien u vragen heeft over de Eglo – Fueva 1 serie dan helpen wij u graag.

Voor al uw vragen kunt u zich wenden tot onze Helpdesk of showroom.

Of bel voor lichtadvies: +31 162 429 564 (Ma t/m Za)

Special Price € 25,00

Normale prijs: € 27,95

Eglo – Fueva 1

94058-Eglo


Aanvullende Informatie

Artikelnr. 94058
Merk Eglo
Productnaam Fueva 1
Zaagmaat (cm) 15,5
Inbouwdiepte (cm) 2,5
Buitenmaat 17
Lichtbron I LED
Fitting I LED integrated
Max. Wattage I Incl. 10,88 watt
Kelvin I 4000
Lumen I 1350
Vervangbare LED I Ja
Lichtbron Meegeleverd I Lichtbron meegeleverd
Lichtbediening Muurschakelaar
Dimeigenschappen Niet Dimbaar
Materiaal/Kleur Wit
Glas/Stof Polykap
Beweging Geen beweging
IP Waarde IP20 - Stofdicht
Garantie 5 Jaar

Service en Advies

Online-lampen-winkel.nl is official dealer van de merken. Wij bieden u de producten aan met de beste service en advies!

Via onze helpdesk helpen onze deskundige medewerkers u graag. Ook hebben wij in Oosterhout al 37 jaar een showroom. Onze adviseurs helpen u hier graag om uw verlichting optimaal te organiseren! . Wij willen u erop wijzen dat wij niet alle lampen in onze showroom gepresenteerd hebben.

Helpdesk: 0162 429 564 (Ma t/m Za)

Levertijden

Online Lampen Winkel levert gemiddeld binnen 3 tot 7 dagen haar orders uit. Indien er langere levertijden ontstaan wordt u hiervan op de hoogte gesteld. Uiteraard kunt u ten alle tijde uw order annuleren als u de levertijden te lang vindt. U krijgt dan binnen een aantal dagen uw aankoopbedrag op uw rekening gerestitueerd!

Showrooms

Wij hebben in Oosterhout een eigen showroom en u kunt de showroom van onze leverancier Eglo bezoeken. Deze 2 showroom bieden u met circa 3000 vierkant meter verlichting het grootste aanbod van Zuid Nederland! Wij willen u erop wijzen dat niet alle producten van de webwinkel in de showroom zijn gepresenteerd!
94058-Eglo

Eglo

Eglo Verlichting Nederland is een van de belangrijkste producenten van lampen en verlichting van de wereld. Eglo Verlichting Nederland is in Oosterhout gevestigd. Hier heeft Eglo een aantal jaren geleden een grote Eglo showroom geopend. Eglo verlichting heeft hier ook een groot geaumatiseerd magazijn van waaruit een groot deel van Europa wordt voorzien van Eglo lampen. .

Eglo heeft een aantal toonaangevende ontwerpers die ervoor zorgen dat de collectie van Eglo continue wordt voorzien van actuele lifestyle producten. Door de internationale exposure slaagt Eglo er in om steeds vernieuwend te zijn. Met de Eglo verlichting kunt u uw interieur helemaal up to date stylen!


logout

Close

logout

login

Close
login

Eglo – Fueva 1

EUR

€ 27,95

0

Close