Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Subtotaal: € 0,00
Ztahl - Dijkosdealer

Ztahl - Dijkos

Al meer dan tien jaar ontwerpt en produceert de Nederlandse firma Dijkos BV ambachtelijk vervaardigde maar modern vormgegeven verlichtingsarmaturen in RVS en staal.

In 2007 is het complete programma inclusief tafels en verlichting verder gegaan onder het nieuwe merk Ztahl. Het programma van Ztahl biedt voor elke woonstijl een ruim aanbod aan eigentijdse verlichting. Laat u inspireren door de verschillende stijlen van Ztahl.

De collectie is zeer breed. Doordat de productie in Nederland plaatsvindt kunnen er natuurlijk ook armaturen op maat gemaakt worden, bijvoorbeeld voor projecten. De hele collectie kenmerkt zich door hoge kwaliteit, duurzaamheid en vernieuwing.

Hanglampen assortiment Online Lampen Winkel

Hanglampen | Design Hanglampen & Klassieke Hanglampen

design hanglampen

Design Hanglampen

Design lampen worden in vele soorten aangeboden. Online Lampen Winkel heeft een scala aan Design Hanglampen voor u geselecteerd. U vindt bij ons Design lampen met een modern karakter en u vindt bij ons Design hanglampen met een karakteristiek interieur. Design hanglampen zijn er voor iedereen. Online Lampen Winkel heeft voor u lampen geselecteerd in hoge en lage prijsklasses! U vindt bij ons ook Design vloerlampen en Design Wandlampen!

Klassieke hanglampen

Klassieke Hanglampen

Klassieke hanglampen zijn er in de vorm van kroonluchters maar er zijn tegenwoordig ook veel klassieke lampen met een strakkere vormgeving. Online Lampen Winkel brengt u een groot assortiment van kroonluchters. Wij hebben hiervoor de beste leveranciers geselecteerd, zodat de kwaliteit gegarandeerd is. Klassieke hanglampen worden vaak van brons of roestbruin geproduceerd. Wij bieden u ook klassieke tafellampen en klassieke vloerlampen!
Eglo hanglampen

Eglo Hanglampen

Het complete assortiment Eglo Hanglampen wordt door Online Lampen Winkel aangeboden. Eglo lampen zijn er in de moderne en in de klassieke vorm. Wij versturen de Eglo Hanglampen die u bij ons besteld rechtstreeks vanuit het Eglo magazijn. Dit betekent dat de Eglo Hanglamp binnen circa 24 uur bij u bezorgd kan worden. Wij zijn een officiële Eglo Supplier. U besteld uw Eglo Hanglampen dus op een vertrouwd adres. U vindt bij ons ook Eglo vloerlampen en Eglo Buitenlampen!