Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Subtotaal: € 0,00

Meer Views

7318ST – Steinhauer – Cascade

Steinhauer Cascade

Steinhauer | 7318ST | Tafellamp
Normale levertijd: 1-2 werkdagen
De Steinhauer Cascade is een van de vele Steinhauer lampen die online lampen winkel aanbiedt. Artikel 7318ST van Steinhauer heeft onderstaande kenmerken:

LED
Met Dimmer op Lamp
Aluminium
Lichtbron meegeleverd
Bekijk alle specificaties van de Steinhauer Cascade.

De volledige serie Steinhauer Cascade vindt u verder onderaan de pagina. Indien u vragen heeft over de Steinhauer Cascade serie dan helpen wij u graag.

Voor al uw vragen kunt u zich wenden tot onze Helpdesk of showroom.

Of bel voor lichtadvies: +31 162 429 564 (Ma t/m Za)
€ 149,95

Steinhauer Cascade

7318ST – Steinhauer – Cascade


Aanvullende Informatie

Artikelnr. 7318ST
Merk Steinhauer
Lichtbron Meegeleverd Lichtbron meegeleverd
Productnaam Cascade
Hoogte (cm) 20
Breedte (cm) 4,5
Diepte (cm) 20
Lichtbron LED
Vervangbare LED Ja
Fitting LED integrated
Max. Wattage 6
Lumen 270
Kelvin 3000
Aantal lichtbronnen 1
Lichtbediening Touch
Dimeigenschappen Met Dimmer op Lamp
Materiaal/Kleur Aluminium
Glas/Stof Geen glas
Beweging Geen beweging
Garantie 2 Jaar

Service en Advies

Online-lampen-winkel.nl is official dealer van de merken. Wij bieden u de producten aan met de beste service en advies!

Via onze helpdesk helpen onze deskundige medewerkers u graag. Ook hebben wij in Oosterhout al 37 jaar een showroom. Onze adviseurs helpen u hier graag om uw verlichting optimaal te organiseren! . Wij willen u erop wijzen dat wij niet alle lampen in onze showroom gepresenteerd hebben.

Helpdesk: 0162 429 564 (Ma t/m Za)

Levertijden

Online Lampen Winkel levert gemiddeld binnen 3 tot 7 dagen haar orders uit. Indien er langere levertijden ontstaan wordt u hiervan op de hoogte gesteld. Uiteraard kunt u ten alle tijde uw order annuleren als u de levertijden te lang vindt. U krijgt dan binnen een aantal dagen uw aankoopbedrag op uw rekening gerestitueerd!

Showrooms

Wij hebben in Oosterhout een eigen showroom en u kunt de showroom van onze leverancier Eglo bezoeken. Deze 2 showroom bieden u met circa 3000 vierkant meter verlichting het grootste aanbod van Zuid Nederland! Wij willen u erop wijzen dat niet alle producten van de webwinkel in de showroom zijn gepresenteerd!
7318ST – Steinhauer – Cascade

Steinhauer

Het voortdurend creatief toepassen van trends is, mede dankzij de ervaring van Steinhauer, het handelsmerk van de firma geworden. Steinhauer is niet alleen in staat om armaturen een eigen gezicht te geven, het is minstens zo belangrijk dat ze voor u dat ze kwalitatief hoogwaardig afgewerkt zijn.

Flexibiliteit in ontwerp en productie bepaalt het succes van Steinhauer. Om te kunnen voldoen aan de vereiste flexibiliteit, heeft Steinhauer alle fasen in het productieproces in eigen beheer: van ontwerp en ontwikkeling tot productie en vervoer. Steinhauer streeft altijd naar een nieuw licht op armaturen!


Steinhauer Cascade

EUR

€ 149,95

0

Close