Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Subtotaal: € 0,00
Ztahl - Dijkosdealer

Ztahl - Dijkos

Al meer dan tien jaar ontwerpt en produceert de Nederlandse firma Dijkos BV ambachtelijk vervaardigde maar modern vormgegeven verlichtingsarmaturen in RVS en staal.

In 2007 is het complete programma inclusief tafels en verlichting verder gegaan onder het nieuwe merk Ztahl. Het programma van Ztahl biedt voor elke woonstijl een ruim aanbod aan eigentijdse verlichting. Laat u inspireren door de verschillende stijlen van Ztahl.

De collectie is zeer breed. Doordat de productie in Nederland plaatsvindt kunnen er natuurlijk ook armaturen op maat gemaakt worden, bijvoorbeeld voor projecten. De hele collectie kenmerkt zich door hoge kwaliteit, duurzaamheid en vernieuwing.

Vloerlampen assortiment Online Lampen Winkel

Vloerlampen | Eglo Vloerlampen, Massive Vloerlampen en Steinhauer Vloerlampen

Eglo vloerlampen

Eglo vloerlampen

Bij Online Lampen Winkel vindt u het gehele assortiment Eglo lampen. Eglo vloerlampen zijn er met een moderne uitstraling en Eglo maakt ook lampen met een klassieke uitstraling. Veel vloerlampen van Eglo zijn tegenwoordig uitgerust met LED technologie. Deze Eglo staande lampen zijn energiezuinig en hebben een lange levensduur. Eglo geeft standaard 2 jaar garantie op alle Eglo vloerlampen. Wij bieden u ook bijvoorbeeld Eglo hanglampen en Eglo Buitenlampen!

Massive vloerlampen

Massive Vloerlampen

Massive is een van de belangrijkste spelers op de markt. Een aantal jaren geleden is Massive overgenomen door Philips. Veel Massive vloerlampen worden nu onder Philips merken in de markt aangeboden. Massive is een merk dat steeds kleiner wordt. Massive vloerlampen kenmerken zich door een uitermate goede prijs- kwaliteitsverhouding. Online Lampen Winkel biedt u ook Massive wandlampen en bijvoorbeeld Massive Hanglampen
Steinhauer vloerlampen

Steinhauer vloerlampen

Steinhauer produceert en importeert al decennia lang de mooiste lampen en verlichting. Deze Nederlandse groothandel biedt u vloerlampen van de hoogste kwaliteit tegen een uitermate goede prijs. Steeds meer vloerlampen van Steinhauer hebben ook LED lichtbronnen. Deze LED is vervangbaar en dit is een belangrijk verschil met veel concurrerende lampen. Naast vloerlampen biedt Online Lampen Winkel u ook Steinhauer wandlampen en Steinhauer Tafellampen bijvoorbeeld!

 

Close