Vloerlampen

Items 1-36 van 1192

Aflopend sorteren
 1. Highlight Flexy
  Sale
  Highlight Flexy
  Vloerlamp
  Speciale prijs € 99,00 Normale prijs € 135,00
 2. FREELIGHT Malacca
  Sale
  FREELIGHT Malacca
  Vloerlamp
  Speciale prijs € 98,10 Normale prijs € 109,00
 3. FREELIGHT Petrolio
  Sale
  FREELIGHT Petrolio
  Vloerlamp
  Speciale prijs € 251,10 Normale prijs € 279,00
 4. FREELIGHT Treccia
  Sale
  FREELIGHT Treccia
  Vloerlamp
  Speciale prijs € 143,10 Normale prijs € 159,00
 5. FREELIGHT Fumoso
  Sale
  FREELIGHT Fumoso
  Vloerlamp
  Speciale prijs € 134,10 Normale prijs € 149,00
led vloerlampen

LED vloerlampen

Lampen zijn er in alle soorten en maten. Tegenwoordig heeft u de keuze uit verschillende lichtbronnen die zijn toegepast in de verschillende lampen. Veel vloerlampen hebben nog steeds de traditionele fitting waar een lamp in kan met een E 27 of E 14 fitting. Er zijn tegenwoordig ook veel vloerlampen waar LED in is toegepast of waarin u een LED lamp kunt toepassen.  Wij bieden u het grootste assortiment vloerlampen van Nederland! Ook Hanglampen en Tafellampen!

woonkamer vloerlampen

Vloerlampen Woonkamer

Het is moeilijk om een juiste lamp te selecteren. Vloerlampen zijn in een woonkamer een sfeerbepalend element. Online Lampen Winkel biedt u een groot assortiment lampen aan. Wij hebben decoratieve vloerlampen en functioneel toepasbare vloerlampen. Van trendy en actueel tot klassiek en nostalgisch. Uw vloerlamp vindt u bij de grootste aanbieder van vloerlampen van Nederland! Ook Plafonnieres en Wandlampen!

vloerlampen projecten

Eglo vloerlampen

Lampen van Eglo hebben een goede prijs- kwaliteitsverhouding.  De vloerlampen worden door de Eglo ontwerpers ontworpen en vervolgens worden de Eglo vloerlampen in de eigen productiefaciliteiten van Eglo vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Eglo produceert zowel moderne vloerlampen als klassieke vloerlampen! Ook Hanglampen en Buitenlampen!